Robbert zijn complete werkwijze straalt uit dat hij zelf pas tevreden is wanneer hij jou optimaal geholpen heeft. In zijn contact komt hij ongedwongen, heel geïnteresseerd en toegewijd over. Juist door zijn manier van werken heeft het traject mij nog meer gebracht dan het anders gedaan zou hebben. Ik ben blij dat Robbert op mijn pad is gekomen!

            Michelle van Klaren, consultant (2021)

Waar moet ik beginnen… zoveel meer uit het Ontwikkeltraject gehaald dan van tevoren gedacht. Robbert pakt het zeer grondig aan, stelt andere vragen waardoor je op nieuwe en zoveel meer inzichten komt. Kritisch, luisterend oor en met de juiste dosis vertrouwen en motivatie ga ik op weg richting een compleet nieuwe koers. 

Michele Houben, projectleider, marketing manager (2020)

Robbert heeft mij erg goed geholpen bij het ontdekken van mijn competenties en interesses op werkvlak. Dit aan de hand van verschillende professionele en goed opgezette testen. Robbert is een prettige (en relaxte) persoon in de omgang.

            Nik van den Brink, hogeschool student counselor (2019)

Ik heb Robbert leren kennen toen ik een loopbaanadvies nodig had. Ons eerste contact aan de telefoon voelde al goed. In ons eerste persoonlijke gesprek kwam hij deskundig over. Wat mij het meeste aansprak is dat hij naast een professionalook een mensenmens is met een goed inlevingsvermogen. Ik heb een uitgebreid verslag met uitleg en advies gekregen, waar ik verder mee kan!

            Patricia Spyksma, leerkracht basisonderwijs (2019)

Ik werkte met veel plezier voor een grote zorginstelling, maar door chronische gezondheidsklachten moest 2e spoor ingezet worden. Ik voelde me erg gesteund door Robbert. Robbert begeleidde me als ervaringsdeskundige en arbeidsdeskundige. Door zijn nuchtere en duidelijke visie durfde ik stappen te zetten en buiten mijn comfortzone te denken. Ik ben erg tevreden over het verloop en de wijze van begeleiding, doordat ik me snel vertrouwd voelde. Ze weten precies wat je doormaakt en tonen daar begrip voor. Ze zoeken samen met je naar een voor jou passende oplossing. Eigen ervaring en deskundigheid zetten ze perfect in,

Chantal Bekkers pedagogisch medewerker 2019

Robbert heb ik leren kennen toen ik advies nodig had. Al sinds het eerste gesprek kwam hij over als een deskundige professional die weet waar hij het over heeft. Op Robbert kun je bouwen en hij staat voor je klaar met raad en daad. Zijn levenservaring in combinatie met zijn arbeidskundige achtergrond combineert hij op een professionele manier. Daarbij is hij iemand die goed kan luisteren en de kern uit je verhaal kan halen

            Sabine Meiling, hogeschool docente 2019

Empatisch, pragmatisch, integer & realistisch. Zo heb ik Robbert leren kennen gedurende mijn tweede spoor traject. Hij weet de gezamenlijke klik te vinden en de consensus te behouden. Op deze manier van werken heb ik op een realistische manier durven te kijken naar de toekomst. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst!

Ray Ackerlin, WMO consulent, 2019

Robbert was een goede keus als coach, heeft me verschillende nuttige inzichten en handvatten gegeven om verder te komen met mijn ambities en carriere.  Kan Robbert zeker aanbevelen mocht je zelf op zoek zijn naar een loopbaancoach.

Tiziano de Stefani IT specialist, 2019

Robbert weet vakmanschap en expertise van ervaringsdeskundigheid te combineren met echt mens zijn. Een goede luisteraar, coach en inspirator voor velen.

            Loes Reijen, re-integratie adviseur (2018)

I met Robbert during an event of the University of Tilburg. Subject: ‘Work and chronic illness’. He was a speaker at the event. After that we kept in touch and I was part of the certification trajectory for coaches with a chronic illness. I got to know Robbert as a passionate, skilled professional and a nice person, a pleasure to work with. He is an asset to all chronically ill employees (and their employers). Driven by passion and vision Robbert and the CCZW (Centrum Chronisch Ziek en Werk) do beautiful things for this audience. They eg certify “ervaringsdeskundige coaches” for 5 years now. I am proud that was part of this trajectory and can recommend Robbert and all the CCZW initiatives.

            Emilie Rozendaal , professional in people development, employability and coaching (2017)

Robbert heb ik leren kennen als projectleider bij de Reumapatiëntenbond waar hij het complexe project Chronisch Ziek en Werk in goede banen leidde. Drie jaar geleden kwam ik hem weer tegen in zijn functie als directeur van het Centrum Chronisch Ziek en Werk. Reden is dat ik zijn visie op de inzet van ervaringsdeskundigheid door professionals van harte ondersteun. Zijn visie is uniek in Nederland en Europa. De manier waarop hij het Centrum leidt getuigt van groot vakmanschap. Niet alleen qua inhoud op het gebied van mens en arbeid maar ook in zijn managementvaardigheden. Hij is geïnteresseerd in mensen, luistert goed en is in staat zaken aan te passen als dat het resultaat verbetert. Daarbij houdt hij altijd de focus op het einddoel waar hij naar toe werkt. Hij zet mensen in op zaken waar zij goed in zijn en zal nooit toezeggingen doen die hij niet waar kan maken. Kortom een samenwerkingspartner die enthousiasmeert en stimuleert en waar ik graag mee samenwerk.

Annemieke de Crom, Voorlichter, trainer, adviseur op gebied van arbeid en gezondheid (2016)

Heb Robbert leren kennen door mijn wens CMI gecertificeerd te worden waarbij hij als mijn mentor optrad. Zijn opmerkzaamheid en onderzoekende vragen hebben me goed geholpen bij het nog scherper krijgen van mijn verhaal. Door zijn laagdrempelige en fijne manier van contact maken gebeurde dat in een fijne sfeer waardoor ik me op mijn gemak voelde, open kon zijn en met vertrouwen mijn certificering afwacht.

Myriam de Roo, loopbaanprofessional (2015)

Als deelnemer namens de MS Vereniging Nederland, werk ik vanaf 2011 met Robbert samen in het project ‘Chronisch ziek en werk’. Ik heb Robbert leren kennen als projectleider die zijn verantwoordelijkheden kent en neemt. Hij is doortastend op een uitnodigende manier. Hij houdt de kern en het einddoel van het project goed voor ogen en bewaakt dit. Het is fijn en constructief samenwerken! 

Jolanda van Dijk, organisatie adviseur (2012)

Robbert is een allroud professional in het vakgebied mens en arbeid. Hij bewijst dat goede, integere begeleiding van mensen op gebied van re-integratie of loopbaan samen gaat met een zakelijke en resultaatgerichte instelling. Ik werk inmiddels bijna 6 jaar graag samen met Robbert. Ik ervaar heb als een prettige en vakinhoudelijke collega waarvan ik geleerd heb. Kenmerkend voor Robbert is zijn rustige uitstraling, luister- en coachingsvaardigheden, betrouwbaarheid, kennis en betrokkenheid bij het vak, cliënten en collega’s.

Esther Stegeman HR coach/adviseur (2012)

Sinds maart 2008 werk ik samen met Robbert Janssen aan het project Chronisch Ziek en Werk. Tijdens de afgelopen 3 jaar heb ik Robbert leren kennen als een deskundige en vasthoudende projectmanager die op een ontspannen manier de leiding heeft genomen over een complexe samenwerking van patiëntenbonden, re-integratiebedrijven, ervaringsdeskundigen en (potentiële) opdrachtgevers. Robbert is gericht op communicatie en erg betrokken bij zijn project en de mensen die het uitvoeren. Hij wordt gerespecteerd om zijn kennis van zaken, zijn ondernemerschap en zijn integere manier van communiceren. Met zijn prettige persoonlijkheid weet hij mensen te enthousiasmeren en in beweging te brengen. Een goeie vent!

Jorn Fijnaut, UWV arbeidsdeskundige, 2011

Als manager bij WerkInvent huurde ik Robbert voor het begeleiden van meerdere kandidaten in Limburg graag in: hij is vriendelijk en respectvol in de omgang met zowel opdrachtgever als kandidaten/ cliënten. Zijn werk gebeurt efficiënt en effectief met goede resultaten. Je kunt erop vertrouwen dat Robbert de gemaakt afspraken ook nakomt. Dit maakte de samenwerking met Robbert erg prettig. Dit in combinatie met de goede resultaten van de begeleiding (kandidaten die tevreden zijn en hun doelstelling behaalden), zorgt dat Robbert een zeer goede loopbaanprofessional is.

Mirtel Gommans, toezichthouder, programma manager 2011

‘Ik ken Robbert als een zeer toegewijde, deskundige en gedreven senior loopbaanadviseur. Een ware professional met het hart op de goede plaats. Zijn grote kennis over chronische ziekten zoals reuma/fibromyalgie, epilepsie en MS zijn voor velen die hiermee te maken hebben een grote steun in de rug. Daarnaast is Robbert een warm en sociaalvoelend mens met uitstekende communicatieve vaardigheden. Het was geweldig en tegelijkertijd leerzaam om met hem samen te werken.’ 

Sylvia Borghols, trainer loopbaanadviseur 2011